AlgemeenRecentelijk heb ik wederom een specifieke koeler via Proshop besteld. Deze was (letterlijk) wereldwijd uitverkocht, en ik heb via hen, zo blijkt, de allerlaatste ter wereld weten te bestellen. Nou, ik ben zeer tevreden! De koeler werd netjes geleverd in een DPD-pakketautomaat, en de communicatie verliep ook dik in orde. Nu maar hopen dat ze de 50-serie GPU’s gaan leveren, want dan bestel ik die ook zeker via hen!
VerzendingDe verzending kwam uit het buitenland. Je wordt netjes per e-mail en via je account op de hoogte gehouden, ook van eventuele vertragingen in de verwachte levertijd. Keurig geregeld! De meeste webshops laten je gewoon wachten zonder updates. Proshop verdient hiervoor echt een pluim!
KlantenserviceDe berichtgeving via e-mail verloopt vlekkeloos. Ik hoefde niet eens te bellen, aangezien ze netjes binnen de aangegeven werkdagen op alle e-mails reageren. Altijd fijn!
Goedemorgen,
Bedankt voor je positieve review. We zijn blij te horen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad, en zien je graag terug in onze webshop.
Groet,
Proshop