PhoneMarket.nl

Op kerstavond een iPhone 15 Plus cadeau gekregen, welke mijn vrouw op 13 december besteld had. De iPhone was binnengekomen zonder dat deze goed geseald was, hierover had ze gemaild en ze hoefde zich geen zorgen te maken over de telefoon, deze zou nieuw zijn.

Bij het opstarten van de telefoon viel gelijk op dat de schermhelderheid maximaal stond en er verschillende apps waren geïnstalleerd (waaronder de DemoLoop app), eerste opstartdatum volgens de telefoon was 2 december.

Hierop direct gemaild op 24 December, diezelfde avond kregen wij antwoord met de uitleg dat de leverancier twee zendingen verwisseld had en wij daarom een demomodel ontvangen hadden. We ontvangen een retourlabel en de belofte dat zodra de retour binnen is zij het aankoopbedrag zal terug ontvangen. Op 26 december is de telefoon retour gestuurd, wij kunnen zien dat Phonemarket de telefoon ook ontvangen heeft, maar horen vervolgens niet.

Op 5 januari neemt zij vervolgens contact op en krijgt op 6 januari antwoord dat ze binnen 2-3 werkdagen terugkoppeling zou krijgen en uiterlijk deze week nog terugbetaald wordt. Op 9 januari neemt zij contact op dat de 3 werkdagen voorbij zijn, dat er geen communicatie geweest is en het geld nog niet op de rekening staat. Hierop volgt reactie dat de medewerker er persoonlijk voor zal zorgen dat de situatie uiterlijk op 10 januari opgelost wordt en het geld wordt overgemaakt.

Je raad het al, het is 11 januari, geen contact meer en nog geen geld terug. Ik zou ver wegblijven van deze webshop.

Bestelling snel verzonden en binnen. Hier verder niets over te melden.

Ook de klantenservice geeft een nare bijsmaak. Ze reageren snel maar doen niet wat ze beloven. Er werd niet moeilijk gedaan over het toestel retour sturen echter gebeurd er daarna niets.

Beste Arano,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review.

We vinden het erg vervelend van u te vernemen dat de ervaring niet naar wens is verlopen. Graag willen we u vragen een e-mail te sturen naar service@phonemarket.nl o.v.v. ''Review Tweakers'' samen met uw naam en het ordernummer van uw bestelling, zodat we kunnen beoordelen of we u alsnog kunnen helpen. Zodra we uw e-mail ontvangen, nemen we de review graag verder in behandeling en voorzien wij u van een passende oplossing.

Onze excuses voor het ongemak!

Het team van Phonemarket.nl

Scorekaart voor PhoneMarket.nl