AlgemeenIk heb op 29 nov de ASUS TUF Gaming X670E-PLUS WIFI besteld. Dagen later wordt er aangegeven dat deze niet leverbaar is (en kort daarna wordt de prijs op de site verhoogd) en wordt mij als alternatief de MSI PRO X870-P WIFI aangeboden. Hier ga ik mee akkoord en deze ontvang ik kort daarna.
Het moederbord heeft een defecte M2 SSD aansluiting en de verkoper geeft aan dat ze dit met de fabrikant moeten opnemen en dat dit lang kan duren.
Ik ga hier niet akkoord mee aangezien het hier gaat om een defect op een nieuw product. En vraag op dit moment om het product terug te sturen en mijn geld terug te krijgen.
Vervolgens krijg ik geen reactie meer op de mail. De telefoon hebben ze uitgeschakeld en WhatsApp reageren ze niet op.
Op 27 dec geven ze eindelijk aan dat ik het kan terugsturen. Ik heb het pakket direct terug gestuurd.
Tot aan het moment van schrijven (10 Jan) heb ik geen reactie meer gekregen en mijn geld nog niet terug.
Edit: 15 min na het plaatsen van deze review heeft Uw Game Specialist contact opgenomen en aangegeven dat ze het geld zullen retourneren. Op 14 jan heb ik het daadwerkelijk ontvangen.
Het product is een week na bestelling aangekomen. Nadat ze het alternatief hebben aangeboden ontving ik het ook snel.
KlantenserviceVia mail duurt het lang om een reactie te krijgen (van dagen tot zelfs een paar weken). WhatsApp wordt niet op gereageerd. De telefoon is uitgeschakeld vanwege 'extreem hoge drukte'