AlgemeenNa product te hebben betaald weigerde de medewerkers mij het product mee te geven en werd ik geforceerd opnieuw te betalen waarna ze nu weigeren mijn geld terug te boeken.
Telefonische en toezeggingen in de winkel maakt ze niet uit, ze negeren alles.
Aangezien de klantenservice niet helpt;
Laat ik beginnen met het feit dat ik speciaal bij deze Intertoys locatie had besteld omdat ik vandaag de Trainer Box als cadeau nodig had en dit filiaal als enige open was en voorraad had.
Vanmorgen plaatste ik deze bestelling met click & collect, netjes betaald en een bevestigingsmailtje gekregen. Helaas zou de promo kaart niet meer op voorraad zijn, maar dat was niet erg (ik had alleen de Trainer Box nodig).
Aangekomen bij het filiaal ging de medewerker opzoek naar de Trainer Box. Ik zei dat ik hem achter haar zag liggen en dat klopte. Terwijl ze hem voor mij aan het uitscannen was raakte ze in discussie met een collega omdat hij hem had ''bewaard'' voor een andere klant die hem gister niet had opgehaald. Hierbij bevestigde zij allebei dat genoemde klant al zijn geld had teruggekregen.
Toen dacht ik, fijn, krijg ik gewoon mijn Trainer Box mee. Wat toen erg bijzonder werd is dat ik hem dus helemaal niet mee kreeg. De medewerkers wilde door de medewerker die hem had bewaard, mij niet mijn al betaalde product meegeven. Uiteraard was ik het hier niet mee, maar wat kon ik er aan doen? Blijkbaar maakt het niet uit dat je een product reserveerd, betaald en speciaal komt ophalen voor de garantie dat je dat product meekrijgt (Ook al staat jouw betaalde product op de kassa, was hij al gescant en sta je klaar om de winkel uit te lopen)
Na dit bizarre voorval had ik nog steeds vandaag een cadeau nodig. Dan maar een oudere Trainer Box waarvan ik hoop dat hij in de smaak valt. In plaatst van mijn al betaalde bestelling om te zetten naar mijn tweede keuze werd ik ook nog geforceerd om opnieuw 55,99 te betalen. Nu heb ik dus in totaal 2 x 55,99 euro betaald voor een product wat niet eens de eerste keuze was.
Nu komt het mooiste. Ik ben al anderhalve week aan mails en telefoongesprekken verder, want nu weigeren ze ook nog eens mijn geld terug te boeken. "U heeft met een cadeaukaart betaald, dus dat krijgt u terug". Gelukkig was dit niet al meerdere keren toegezegd door de telefoniste, winkelmedewerker en winkelmanager. Maar hey, ik ben toch maar een willekeurige klant dus wat boeit het.
Mocht je niet zo behandeld willen worden als ik, nooit bij de intertoys bestellen.