AlgemeenSSD's besteld met Black Friday tegen scherpe prijzen. Bestellen, betalen en ontvangsbericht e.d. ging eenvoudig en snel. WD SN850X 1TB en een SN770 2TB besteld. Van de eerste was er voorraad en van de tweede niet. Oorsponkelijke levering was verwacht tussen 10-12-2024 en 12-12-2024 volgens de orderbevestiging. Echter kwam na deze datum geen update. Na zelf een status check van het artikel op de website te hebben gedaan (leverbaar vanaf 19-12-2024 ongeveer) stond op die datum er een levertijd van 7-8 werkdagen en enkele dagen later 9-11 werkdagen (o.i.d.) en nu staat deze weer op levertijd onbekend. Dit terwijl er op moment van schrijven 22 prijsvermeldingen zijn waarvan 18 binnen 3 dagen op levering in de Pricewatch. Los van het feit dit kan gebeuren is er geen enkele update vanuit Proshop over deze levering per mail.
Update 30-12-2024: Telefonisch contact gehad met klantenservice en opheldering gekregen. Bestelling kon probleemloos aanpast worden en kon dan meteen verzonden worden.
Updates
23-12-2024: Ik heb nog een vraag per mail lopen bij de afdeling support en zal deze review aanvullen/aanpassen als daar aanleiding toe is.
30-12-2024: Algemene ervaring op basis van telefonische klantenservice aangepast van 2 naar 3 sterren.
Op 23 december een mail gestuurd met een vraag om een update. Vanwege de feestdagen vind ik het niet vreemd dat de reactie wellicht iets langer duurt dan normaal gezien het beperkte aantal werkdagen. Uiteindelijk zelf gebeld op 30 december en werd meteen te woord gestaan. Bestelling is aangepast en het was onduidelijk waardoor er geen updates per mail zijn geweest over de bestelling. Dit zou wel gebruikelijk zijn.
Telefonische klantenservice als erg vriendelijk en constructief ervaren. Herbevestiging van aangepaste bestelling ook meteen in mijn inbox.
Goedemiddag,
Bedankt voor je positieve review. We zijn blij dat we je uiteindelijk naar tevredenheid hebben kunnen helpen.
Groet,
Proshop