AlgemeenHeb vaker hier besteld en deze keer een Dell scherm van 1700. Had via creditcard al een reservering staan, maar kreeg na verloop van tijd een nieuw verzoek om te betalen. Ik zou als ik Proshop was de uitleg daarvoor meteen geven in het verzoek opnieuw te betalen, nu heb ik ze gebeld om vervolgens een redelijke uitleg te krijgen (namelijk dat na 7 dagen de reserveringen op een creditcard verlopen vanuit Proshop en er een nieuwe betaling moet worden gedaan. Daarna verdwijnt de reservering op je creditcard die nog open stond.)
Verder helemaal goed verlopen, bovenstaande deed mij alleen een beetje de wenkbrauwen fronsen. Zal zeker wel vaker hier blijven bestellen.
Levering was een paar dagen eerder dan verwacht (altijd positief). Beeldschermen van Dell zijn goed verpakt, dus niets op aan te merken.
KlantenserviceZoals al in het oorspronkelijke verhaal vermeld; prima klantenservice toen ik ze belde voor uitleg waarom ik opnieuw zou moeten betalen terwijl de reservering op mijn creditcard nog zichtbaar was voor mij, maar goede uitleg gehad en alsnog betaald. Zoals men het omschrijft gebeurt het ook, maar dat zouden ze wel in de mail mogen zetten waarin ze verzoeken opnieuw te betalen, ondanks dat je al je CC-gegevens hebt gebruikt ten tijde van bestellen
Goedemiddag,
Bedankt voor je positieve review. Het klopt inderdaad dat een creditcardreservering na 7 dagen ongedaan gemaakt wordt, en je dus een verzoek tot opnieuw betalen kan ontvangen.
We nemen de feedback om dit duidelijker aan te geven mee.
Groet,
Proshop