AlgemeenIk was op zoek naar de Denon AVC-X4800H receiver, deze was bij een aantal webshops voor dezelfde prijs te koop, waaronder HelloTV. Er stond een knop dat je je oude receiver kon inruilen, op deze wijze kwam ik via de mail in een soort onderhandeling terecht. Uiteindelijk koos ik niet voor inruil, maar kreeg ik op de winkelprijs een korting aangeboden. Dat maakte het voor mij een interessante deal dus daar ben ik op ingegaan.
Op de site zie je allemaal groene bolletjes bij de voorraad indicatie van alle vestigingen. Ik was van plan om de receiver af te halen. Voordat je de verzendwijze of afhaaloptie kiest krijg je het telefoonnummer van de vestiging te zien. Die heb ik gebeld, en toen bleek het model niet op voorraad in de winkel, maar wel voor online bestelling. Dat laatste heb ik toen maar gedaan.
Wat vreemd was bij de bestelling, was dat ik na de betaling te hebben overgemaakt terugkwam op de website met een foutpagina. Dat baart enige zorgen of het dan wel goed is gekomen met de betaling, maar ik kreeg vrij vlot daarna via e-mail een bestelbevestiging. Daarom ging ik er vanuit dat de bestelling goed was binnengekomen. In deze mail stond verder:
Zodra de bestelling is verzonden, ontvang je een bevestiging per e-mail met daarin een link om jouw bestelling te volgen.
Die 2e mail heb ik echter nooit ontvangen. Wel eentje van PostNL dat een bestelling van HelloTV was aangemeld en gepland stond voor de volgende dag
Ik heb pas na afloop van de koop en betaling de shop reviews hier gaan lezen en toen schrok ik een beetje van de negatieve ervaringen. Ik ben maar gaan duimen op een goede afloop...
Echter, in mijn geval is alles goed gegaan. Wat slordigheidsfoutjes met de foutmelding na overmaken van de betaling en het niet versturen van een tweede mail dat het pakket wordt verstuurd maakt het voor mij 4/5 sterren.
De verzending zelf verliep gelukkig vlekkenloos via PostNL. Handtekening voor ontvangst, het product was gelukkig in goede staat de verzending door gekomen en werkt prima!
KlantenserviceDe email conversatie wat betreft de inruilkorting en uiteindelijk korting op het product verliepen vriendelijk. De verkoper bleef wel 2x aandringen op een extra garantieservice, maar nadat ik deze 2 keer afsloeg is de transactie netjes afgehandeld.
Ook fijn dat ik de lokale winkel even kon bellen voor het definitief kiezen van de optie 'afhalen'. Dit telefoon contact verliep vlot en vriendelijk.
Verder is mijn bestelling soepel verlopen en heb ik verder geen problemen ervaren met HelloTV, alles gewoon netjes verlopen. Enige wat ik minder vond is dat op de website staat dat het model in de winkel op voorraad is, terwijl dit niet echt zo was. Gelukkig heb ik hier vooraf over gebeld, maar een accurate voorraadindicatie zou fijner zijn geweest, daarom hier ook 4/5 sterren.
Beste,
Bedankt voor het delen van je ervaring en je gedetailleerde feedback. We zijn blij om te horen dat de uiteindelijke aankoop van de Denon AVC-X4800H-receiver naar tevredenheid is verlopen en dat alles goed is aangekomen.
We begrijpen dat de communicatie rondom de betaling en verzending voor enige onzekerheid heeft gezorgd. Dit is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden en we nemen je opmerkingen over de foutmelding en het missen van de tweede e-mail zeer serieus. We zullen deze punten intern bespreken om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen.
Desondanks zijn we blij dat alles uiteindelijk goed is gekomen en je tevreden bent met je nieuwe receiver! Bedankt voor je geduld en voor het delen van je ervaring. We hopen dat je veel plezier zult hebben met je nieuwe aankoop en we staan altijd klaar om je in de toekomst verder te helpen.
Ronald
HelloTV