PhoneMarket.nl

Op 17 december een 2e kans ipad 2024 besteld bij deze webshop. Order werd dezelfde dag nog geannuleerd. Navraag leerde dat men een administratieve fout had gemaakt waardoor de BTW niet goed was verrekend (marge regeling vergeten).
Hun oplossing was dat ik hem dan maar opnieuw bestelde, dat kon voor dezelfde prijs. De terugbetaling zou echter 1-3 dagen duren, dus dat vond ik natuurlijk geen reële oplossing.
Op mijn vraag waarom er niet gewoon een nieuwe goede factuur kon worden gemaakt en een creditfactuur voor de oorspronkelijke factuur, kreeg ik geen bevredigend antwoord. Kennelijk vind men het bij phonemarket heel normaal dat je als klant hun administratieve fouten mag oplossen.
Geld kwam een dag later retour, maar je raad het al: de betreffende Ipad was inmiddels uitverkocht.
Vreemde gang van zaken bij dit bedrijf. Ik ben gewoon een rechtsgeldige koopovereenkomst met ze aangegaan, ik heb betaald en vervolgens wordt die door hen gewoon geannuleerd. Ik zou niet weten op welke juridische grond.
Ik heb dus ook een officiële klacht ingediend, nog geen reactie ontvangen.

Het product is niet verzonden.Veel slechter kan het niet. :)

Ze zijn telefonisch bereikbaar (al heel wat voor een webshop). De medewerker was op zich ook vriendelijk, maar gaf aan dat hij hier niets aan kon doen en dat ik er maar op moest vertrouwen dat het geld terugkwam. Vind ik een wat optimistisch standpunt bij een webshop waar ik tot dan nooit wat besteld heb. Ze boden dus geen echte oplossing.

Er zit een whatsapp optie op de website, dat lijkt vooral een gimmick. Kreeg pas een dag later een reactie.

Beste Mosquadero,

Hartelijk dankt voor het plaatsen van uw review.

We vinden het vervelend dat er wat mis is gegaan met uw bestelling. We willen u vragen een e-mail te versturen naar service@phonemarket.nl o.v.v. Review Tweakers ''Mosquadero'' en het ordernummer van uw bestelling zodat we dit zo snel mogelijk voor u kunnen oplossen. Zodra we de e-mail ontvangen, nemen we de review verder in behandeling.

Het team van PhoneMarket.nl

Scorekaart voor PhoneMarket.nl