bol

Gemakkelijk te bestellen via de webshop. Bestelling kwam op tijd maar helaas een verkeerd artikel en alleen maar ellende.

Ik had een DeWalt DCD100YP2T-QW Accuboormachine besteld maar kreeg een Dewalt DCF887NT Slagschroevendraaier. Foutje kan gebeuren dus retour aangemeld en direct een nieuwe besteld. Helaas ontving ik een 2e verkeerde artikel. Hierover contact gehad met de Bol klantenservice en die begrepen het verhaal en gingen een procedure opstarten omdat er waarschijnlijk wat fout gaat in het magazijn. De eerste levering werd na 4 dagen retour gemeld en terug betaald. Omdat ik het bij de 2e niet vertrouwde had ik deze op achteraf betalen besteld. De 2e retour werd na 5 dagen retour gemeld. Echter krijg ik 10 dagen later na mijn reclamatie van de status, een email dat ik de accus van het retour gestuurde product niet retour had gestuurd en dus de retour weer naar mij zou worden verzonden. Ik kan u bevestigen, dat klopt. Dit artikel heeft namelijk geen meegeleverde accus en lader!. Kortom blijkbaar is het erg moeilijk om de dik gedrukte letters op een Dewalt gereedschapkist te lezen. Ik ben helemaal klaar met dit waardeloze bedrijf. Door Bol heb ik mijn projecten moeten uitstellen.

Klantenservice was in eerste instantie vriendelijk en begripvol. Daarna duurde het veel te lang voor je reacties krijgt op een status reclamatie en worden ook nog de verkeerde constateringen gedaan.

23-12-2024
Bol kan hier wel reageren met een standaard opmerking, maar ik heb op 18-12-2024 alles al naar de klantenservice doorgemaild met een complete uitleg over wat er fout gaat. Zelfs foto's van het verkeerd geleverde product zijn doorgestuurd. Tot op heden geen enkel reactie ontvangen. Wel vandaag een herinnering of ik wil betalen. Wat ik uiteraard NIET ga doen.

Beste Gearjunkie,

Bedankt voor je review. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op NL: 030-3104999 / BE: 027- 885999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Bol

Scorekaart voor bol