CAPS

Normaliter schaf ik alleen componenten aan bij bedrijven waar ik in het verleden goede ervaring mee heb gehad. Maar gezien het aantal reviews toch overwogen om bij CAPS te bestellen omdat de monitor aanzienlijk goedkoper, en tijdig leverbaar was.
DELL UltraSharp U3425WE monitor en Icybox PCI-e naar M.2 converter besteld laat op de maandag avond. Volgende morgen een mail ontvangen dat de monitor vanuit een extern magazijn verzonden zou worden. Had verwacht dat de levering langer zou duren, maar uiteindelijk kwamen ze gelijktijdig op de donderdag middag aan. Monitor had geen extra verpakking, maar dat was ook niet nodig (de Dell verpakking is zo stevig dat je er een ruit mee in zou kunnen gooien!).

Al met al is alles vlekkeloos verlopen en ik ben tevreden met de communicatie vanuit CAPS. Voeg het toe aan mijn shortlist van bedrijven waar ik componenten zou bestellen.

Gezien het rondom de blackfriday/kerst periode is is er veel drukte bij de bezorgdiensten. Pakket kwam misschien niet binnen 24u aan, maar met het tijdstip waarop het besteld is kan ik daar geen enkel kwaad woord over reppen. Alles is netjes gecommuniceerd en bezorgd.

Keurig en tijdig geinformeerd over dat het 2 verschillende pakketten zouden worden daar het vanuit een extern magazijn verzonden zou wordne.

Scorekaart voor CAPS

Qshops