AlgemeenHanteren hogere prijzen in de webshop zodat er via chat/mail afgedingt kan worden.
Weigeren vervolgens zich te houden aan 14 dagen retour termijn voor kopen op afstand gezien er contact voor korting is geweest voor de koop.
Verzending als verwacht. Een dag later dan bij bestelling aangegeven maar verder prima.
KlantenserviceTelevisie gekocht voor de slaapkamer. Televisie blijkt behoorlijke coil whine te hebben waardoor hij niet bruikbaar is op de slaapkamer. HelloTV weigert vervolgens de 14 dagen retour na te leven omdat zij een korting hebben gegeven via hun site. Erg misleidend dit.
Er is verder geen telefonisch contact te krijgen. Je dient mails te sturen waar een reactie zo 1-2 dagen op zich kan laten wachten. Erg teleurgesteld in de wijze waarop HelloTV met zo iets omgaat.
Als reactie op onderstaande. ik ben voor het plaatsen van deze review gebeld door een medewerker die als reden opgaf dat er, na een korting, geen retouren worden gedaan om het bedrijf te beschermen tegen te veel tweede kans producten.
Deze televisie dient hoe dan ook gerepareerd te worden en bovenstaande reden is natuurlijk een drog reden. De 14 dagen termijn is juist bestemd om de particulier te beschermen.
Update 17-12 HelloTV weigert nog steeds de retour en houd zich hierbij dus niet aan de wettelijke kaders zoals zij benoemen in hun reactie.
In de afgelopen anderhalf jaar meer dan 5000 euro bij deze partij uitgegeven. Ongelooflijk veel spijt van na deze ervaring.
Beste,
Dank je wel voor het delen van je ervaring en feedback. Het spijt ons te horen dat je teleurgesteld bent over je aankoop en de service die je hebt ontvangen.
Onze prijzen worden in sommige gevallen aangepast via onze chat- en e-mailgesprekken om klanten een gepersonaliseerde aanbieding te doen, maar we houden ons altijd aan de wetgeving en onze retourvoorwaarden.
Wat betreft je terugkoppeling over het wachten op reacties via e-mail: we streven ernaar om binnen 1-2 werkdagen te reageren en zijn altijd bereid om te helpen.
We hopen alsnog een manier te vinden om dit naar tevredenheid op te lossen. Mocht je verdere vragen of opmerkingen hebben, laat het ons gerust weten.
Ronald
HelloTV