AlgemeenGSM besteld. Verzonden met DPD. Na dag van geplande aflevering bij pickup point geen enkele update meer gehad. Na contact met DPD bleek het pakket zoek te zijn, status kon niet bepaald worden. Advies was om klacht in te dienen bij Proshop. Telefoonnummer op site van proshop is onbereikbaar, terwijl wel gebeld tijdens openingstijden. Matige support.
update: Uiteindelijk Proshop toch telefonisch kunnen bereiken, hadden een technisch probleem eerder op deze dag met telefonie. Kan gebeuren.
Wat blijkt, DPD heeft er wederom een zooitje van gemaakt. Het pakket is wel degelijk afgeleverd bij het pickup point (al op 05-12-24), maar het pickup point en DPD hebben nagelaten om het pakket in te boeken en de klant te informeren dat het pakket kon worden afgehaald.
Gelukkig beschikte Proshop over een afgetekend afleverbewijs van de DPD chauffeur.
Proshop: 5 sterren
DPD: 0 sterren
Tsja... DPD... no need to say more. Pakket is kwijt, kan niet meer getraceerd worden.
Zie update. DPD is een zooitje!
Op site vermelde telefoonnummer wordt niet beantwoord, direct de melding "Dit nummer is niet bereikbaar". Gebeld tijdens openingstijden zoals vermeld op de site van Proshop.nl
edit: Proshop verleent prima klantenservice!
Goedemiddag,
Bedankt voor je review. Door technische problemen waren wij inderdaad kort niet bereikbaar.
Het is goed dat je contact hebt opgenomen over je pakket, zodat wij de status aan je hebben kunnen doorgeven. Op deze manier is het uiteindelijk toch nog goed gekomen.
We hopen dat je tevreden bent met je bestelling.
Groet,
Proshop