Gereedschapcentrum.nl

Fijne webshop met veel producten en opties. Het is soms even zoeken, maar ze hebben bijna alle merken en producten wel beschikbaar. De klantenservice heeft mij goed geholpen met mijn vragen over kracht en verschillende toepassingen. Uiteindelijk heb ik het product in de showroom in Tilburg zelf kunnen ophalen en ook daar werd ik vriendelijk en vrij snel geholpen.

Er worden meerdere mogelijkheden aangeboden voor verzendingen. Ik heb uiteindelijk gekozen om het product in de winkel zelf op te halen. Ik had in de ochtend via de website het product besteld met de optie in de winkel ophalen. En drie uur later kreeg ik een mail dat het product in de winkel voor mij klaar lag om opgehaald te worden. Ging voor mijn gevoel erg snel en goed.

Ik wist zelf niet zeker of ik een lichtere of zwaardere versie van het apparaat moest hebben. Dus ik heb even gebeld en overlegt met de klantenservice. Zij konden met de uitleg goed adviseren over welke versie het beste zou aansluiten.

Hoi, bedankt voor je uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te horen dat je onze webshop overzichtelijk vindt en dat je tevreden bent met de ruime keuze aan merken en producten. Het is helemaal mooi dat je goede ervaringen hebt gehad met onze klantenservice én met het ophalen van je bestelling in de showroom in Tilburg.

We zijn verheugd dat je het advies van onze klantenservice waardeerde en dat je snel en vriendelijk geholpen bent, zowel telefonisch als in de showroom. We streven ernaar om onze klanten altijd de juiste ondersteuning en oplossingen te bieden, en het is fijn om te horen dat dat bij jou goed is gelukt.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of advies nodig hebben, staan we natuurlijk weer voor je klaar. Veel plezier met je aankoop en tot ziens!

Scorekaart voor Gereedschapcentrum.nl