AlgemeenEen Dyson Gen5 Detect Absolute (steelstofzuiger) gekocht bij Caps. In de pricewatch waren ze de goedkoopste: € 50,- goedkoper dan de tweede (Proshop) en € 200,- goedkoper dan de duurste (Dyson zelf). Maar verder inhoudelijk een totaal lege advertentie op de eigen website van Caps: letterlijk alleen het artikelnummer, de SKU en de EAN-code werden vermeld (zelfs geen foto's). Kortom: ik had mijn twijfels of dit product wel daadwerkelijk door hen verkocht werd en of de beloofde levertijd (volgende werkdag in huis) gehaald kon worden. Mijn twee vragen op de Whatsapp werd binnen 2 uur na het stellen beantwoord. Product op vrijdag besteld en betaald en werd zelfs de volgende dag al (op zaterdag) bezorgd! Product zelf = 100% in orde. Samengevat: ik heb tevreden over het contact en de snelheid. Toch maar 4 sterren, omdat de advertentie op hun website leeg is, wat 'raar' aanvoelt bij het bestellen.
VerzendingBesteld op vrijdag (Black Friday). Beloofd werd dat de volgende werkdag bezorgd zou worden (= maandag), maar was op zaterdag al in huis!
KlantenserviceIk had binnen 2 uur een inhoudelijk reactie via Whatsapp (vrijdagochtend 8 uur verzonden; om 10 uur reactie).