Beste klant,
Het spijt ons enorm dat deze bestelling niet is verlopen zoals het hoort. We begrijpen dat dit voor u vervelend is geweest. Het betrof in dit geval een promotieartikel dat rechtstreeks vanuit het magazijn van onze leverancier verzonden moest worden. Omdat deze leverancier magazijnen heeft in verschillende landen binnen de EU, kan het gebeuren dat een zending bijvoorbeeld uit Tsjechië afkomstig is. Hier houden we altijd rekening mee, en we vermelden daarom de verwachte levertijden duidelijk bij elk product op onze website. Uw bestelling had dan ook uiterlijk binnen vier werkdagen geleverd moeten zijn.
Toen we plotseling uw review zagen, hebben we direct actie ondernomen. We hebben contact opgenomen met de vervoerder en uw correspondentie nagezocht. Volgens de vervoerder kon het pakket die dag niet worden afgeleverd, omdat uw adres niet bereikbaar was vanwege een omleiding of wegwerkzaamheden. Helaas zijn wij hierover niet geïnformeerd door de vervoerder of onze leverancier. Daardoor gingen we ervan uit dat u uw bestelling correct had ontvangen.
U gaf aan dat uw ons meerdere keren hierover heeft gemaild, echter hebben wij maar één van uw berichten teruggevonden die in onze spammap terecht was gekomen. Helaas hebben we geen telefonisch contact of berichten via onze chatfunctie van u mogen ontvangen. Hier zijn wij dagelijks op bereikbaar en op de chat 7 dagen per week tot s'avonds 23:00 uur
Uiteindelijk konden we de levering niet meer voltooien. Daarom hebben we uw bestelling direct volledig terugbetaald.
Onze oprechte excuses voor het ongemak. Wij waarderen uw begrip en hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.
Ed Vendel
Computer-Connections