AlgemeenLet op: dit is geen nederlandse webshop, maar een deens bedrijf. Op het eerste gezicht is dit amper herkenbaar, want alles ziet eruit als een gewone nederlandse webshop. Telefoonnummer en emailadres zijn nederlands. Als je beter oplet ontdek je inderdaad een deens adres. Je bestelling wordt dan ook vanuit Denemarken verstuurd met de bijbehorende vertraging.
De garantie afhandeling gaat uiteraard ook via Denemarken. Voor consumenten geen probleem, want die mogen gratis retour zenden. Maar een bedrijf mag extra in het buideltje tasten voor een track&trace naar Denemarken. Je krijgt dan wel keurig je geld terug in plaats van een nieuw product. Waardoor je nog een keer verzendkosten mag betalen als je het product alsnog wilt ontvangen.
Vlak na het plaatsen van deze review ontving ik een email dat er, totaal onverwacht, een levering onderweg was. Slechts verpakt in een noppen envelop, zat een beschadigde en defecte USB-dock. In ieder geval niets uit mijn bestelling. Vreemde manier van ontzorgen.
Paket wordt verstuurd vanuit Denemarken met aldus de nodige vertraging.
KlantenserviceAlles verloopt via Denemarken. Met de gebruikelijk nadelen hiervan. Je krijgt geen vervangend nieuw artikel opgestuurd, maar mag opnieuw bestellen met extra verzendkosten.
Goedemorgen,
Bedankt voor je review. Het klopt dat wij in Denemarken zijn gevestigd. Wij baseren onze verwachte levertijd dan ook op de reis die het pakket aflegt.
Voor zakelijke klanten geldt inderdaad dat zij zelf voor een retourlabel zorgen bij een garantieclaim. Indien je een nieuw product wenst in plaats van een terugbetaling, mag je altijd even contact met ons opnemen, zodat we naar de mogelijkheden kunnen kijken, zoals gratis verzending.
Groet,
Proshop