Computer Connections

Artikel in promo besteld op 28 oktober. 4 dagen later kreeg ik een tracking nummer via TNT (uit Tsjechië?). Bij bestelling werd 3-4 dagen voor verzending aangegeven, dit is dus naar verwachting.

Het pakket is echter nooit tot bij mij geraakt; volgens TNT tracking wegens 'onvolledig adres'. Adres werd correct opgegeven bij de bestelling en staat ook correct in mijn bestelbevestiging. Het pakketje werd na 8 dagen "tracking ping-pong" zonder gevolg teruggestuurd naar afzender.

Ik heb over een periode van 7 dagen 3 reminders gestuurd naar Computer Connections om dit uit te klaren, geen antwoord ontvangen. Ik besloot deze webshop een kans te geven door een aantal goede Tweakers reviews, maar daar heb ik nu spijt van.

[EDIT]
Na plaatsen van deze review werd contact met mij opgenomen.

De 1ste van mijn 3 mailtjes werd teruggevonden in de spam, de 2 andere opvolgmails konden niet teruggevonden worden. Ik heb dit soort problemen niet eerder ervaren, maar ik begrijp dat zaken soms gewoon technisch mis kunnen lopen. Gezien de andere positieve ervaringen op Tweakers met deze shop, ben ik eerder geneigd om het verhaal te geloven. Samen met de terugbetaling van de bestelling, heb ik mijn score hierop aangepast naar 'voldoende'.

Deze shop lijkt bestellingen rechtstreeks naar de klant te verzenden vanuit andere leveranciers. Dat maakt het proces extra foutgevoelig en ontransparant. Misschien iets om toch even stil bij te staan.

Enerzijds duurt het naar moderne normen best 'lang' voor het artikel verzonden wordt (4 dagen), maar dit wordt netjes aangegeven dus daar kan ik mee leven. Verder kan ik er weinig over zeggen; ik het het pakket nooit onder ogen gekregen. Veel TNT tracking geping-pong om uiteindelijk terug naar afzender te gaan wegens 'ontbrekend adres'.

Niettegenstaande de ondermaatste service van TNT niet rechtstreeks toegeschreven kan worden aan de webshop, blijft het wel mijn ervaring met deze bestelling. Ik kan het dan ook geen 'voldoende' waardering geven.

Klantenservice lijkt onbestaand; ik heb 3x contact genomen over een periode van 7 dagen, maar geen enkel antwoord mogen ontvangen.

[EDIT] Naar aanleiding van deze review werd contact met mij opgenomen. De bestelling werd geannuleerd en het bedrag werd terugbetaald. Ik kan niet met zekerheid stellen dat ze mijn mailtjes wel/niet ontvangen hebben, maar ik vind het jammer dat het hiertoe moest komen. Voor zover ik kan oordelen lijkt de reactie oprecht.

Beste klant,

Het spijt ons enorm dat deze bestelling niet is verlopen zoals het hoort. We begrijpen dat dit voor u vervelend is geweest. Het betrof in dit geval een promotieartikel dat rechtstreeks vanuit het magazijn van onze leverancier verzonden moest worden. Omdat deze leverancier magazijnen heeft in verschillende landen binnen de EU, kan het gebeuren dat een zending bijvoorbeeld uit Tsjechië afkomstig is. Hier houden we altijd rekening mee, en we vermelden daarom de verwachte levertijden duidelijk bij elk product op onze website. Uw bestelling had dan ook uiterlijk binnen vier werkdagen geleverd moeten zijn.

Toen we plotseling uw review zagen, hebben we direct actie ondernomen. We hebben contact opgenomen met de vervoerder en uw correspondentie nagezocht. Volgens de vervoerder kon het pakket die dag niet worden afgeleverd, omdat uw adres niet bereikbaar was vanwege een omleiding of wegwerkzaamheden. Helaas zijn wij hierover niet geïnformeerd door de vervoerder of onze leverancier. Daardoor gingen we ervan uit dat u uw bestelling correct had ontvangen.

U gaf aan dat uw ons meerdere keren hierover heeft gemaild, echter hebben wij maar één van uw berichten teruggevonden die in onze spammap terecht was gekomen. Helaas hebben we geen telefonisch contact of berichten via onze chatfunctie van u mogen ontvangen. Hier zijn wij dagelijks op bereikbaar en op de chat 7 dagen per week tot s'avonds 23:00 uur

Uiteindelijk konden we de levering niet meer voltooien. Daarom hebben we uw bestelling direct volledig terugbetaald.

Onze oprechte excuses voor het ongemak. Wij waarderen uw begrip en hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.

Ed Vendel

Computer-Connections