AlgemeenExtreem waardeloos bedijrf.
Ik heb een dure pc gekocht hier, deze komt kapot aan. Ik laat deze maken door computerbestel.nl, krijg ik hem terug is de pc nog steeds kapot.
Ik heb hem uiteindelijk door een ander laten maken. Verschikkelijk bedrijf. Vergoeden niks, en wilde ook de pc niet terugnemen.
Oplichters! pas op!
Verschikkelijk ik moest zelf de retour kosten betalen, terwijl dit voor hun eigen rekening moest gebeuren.
KlantenserviceNooit eerder heb ik dit meegemaakt, om zo opgelicht te worden. Echt te bizar. De eigenaar kan totaal niet omgaan met klanten.
Levert een kapotte pc direct bij binnenkomst en heeft dan nog het lef om de klant ervoor te beschuldigen. Wat een oplichters.
Beste Eerlijkereviews,
Bedankt voor uw review. We vinden het erg vervelend om te horen dat uw ervaring met ons bedrijf niet naar wens is verlopen.
Bij ons is het zo dat bij garantiegevallen, wij altijd de verzendkosten betalen. Tevens bieden wij de eerste maand na aankoop, bij defecten, een gratis retourlabel aan zodat de computer kosteloos naar ons kan worden opgestuurt. Het spijt ons dat dit in uw geval niet goed is gegaan, en we willen dit graag met u rechtzetten.
Neem alstublieft contact op met onze klantenservice via info@computer-bestel.nl of via 0512 - 751264, zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen. Onze excuses voor het ongemak.
Johan Computer-Bestel.nl