AlgemeenHet plaatsen van een bestelling is een fluitje van een cent, maar daarna blinkt Tink vooral uit in het wijzen naar 'anderen' . Mocht je het prima vinden om een maand te wachten op je bestelling, dan ben je hier zeker het voordeligst uit.
VerzendingDe bestelling bestond uit een vijftal radiatorknoppen met een levertijd van 3-5 werkdagen. Uiteindelijk zijn er vier een week na bestelling geleverd, maar moest ik er zelf achteraan om te vragen waar die vijfde was. Na een maand lang wijzen naar de 'logistieke afdeling', de 'problemen bij de fabrikant' en mailtjes met 'wat gek dat u het nog niet heeft, ik ga het vragen aan de logistieke afdeling', ben je het wel zat. Exact een maand na dato arriveert de laatste radiatorknop.
Leuk is wel dat ik daarna een euforisch e-mailtje ontvang met de mededeling dat het pakketje volgens de gegevens van tink is afgeleverd. Dat daarin dan ook staat dat ik zelf bij m'n buren of de vervoerder moet informeren indien ik het niet heb, bevestigd voor mij dat dit soort zaken eerder structureel zijn dan een incident.
Dat je als klantenservice medewerker het probleem niet kan oplossen, daar kan ik inkomen. Maar, het continue wijzen naar anderen (de logistieke afdeling) is gewoon niet oke.