AlgemeenIk heb een HGST 2TB schijf aangeschaft. Afgelopen zaterdag kwam de bestelling binnen. Helaas de verkeerde schijf gekregen.
Nadat ik telefonisch contact heb gezocht met QX Systems, werd mij verteld dat ik een mail moest sturen. Dit heb ik gedaan, helaas is tot op heden hier geen gehoor aan gegeven.
Helaas geeft de schijf ook ernstige S.M.A.R.T. fouten aan.
Vandaag weer 2x contact gezocht. Nu wordt er een spoedmelding gemaakt. En werd mij geadviseerd om via WhatsApp contact te zoeken. Binnen 4 uur zou ik antwoord krijgen. Dit is dus niet gebeurd. Deze zou het laatst actief zijn op 22-07-24. Dus dit wekt wel argwaan op.
Datum ervaring 24-09-2024