AlgemeenBij het monteren van het bestelde halkastje ontbreken onderdelen. Het betreft een aantal M4 boutjes.
Contact opgenomen met OTTO en... de levering van de onderdelen duurt 2-3 weken!? 😱
Ik heb terug gemaild en gevraagd of dit een grap is. Die onderdelen kunnen toch even met de post worden verstuurd? 🙈
Het simpele antwoord is: De levertijd van de onderdelen die besteld zijn is inderdaad 2-3 weken...
Dit is toch absurd? Zij leveren een incomplete bestelling en kunnen dit niet even snel oplossen? Ik heb dus twee tot drie weken lang een open bouwpakket in de gang staan? 🙈
Dit is onbegrijpelijk!
______________________
Twee dagen later (op maandag) wordt ik gebeld door OTTO n.a.v. mijn review. Ik heb deze ook op hun website gedeeld.
Het spijt hen verschrikkelijk dat het zo gelopen is.
Zij hebben een kantoor in Nederland.
De klacht wordt door hen gemeld bij OTTO in Duitsland. Deze moet dit weer melden bij hun leverancier. Het is dan aan deze leverancier om de ontbrekende onderdelen op te sturen.
Vandaar dat zij vanuit het kantoor in Nederland geen garanties kunnen geven. Ik begrijp het.
Er kunnen nou eenmaal fouten gemaakt worden.
Mevrouw stelt voor een korting te geven zodat ik
zelf bij een bouwmarkt de boutjes kan gaan kopen. Gelukkig is het niet meer dan dat. Een paar boutjes.
Natuurlijk ga ik daar mee accoord en bedank haar voor de medewerking.
Ergo: Het is goed om een review te schrijven.
De ene ster voor service worden nu 3 sterren