HelloTV

Eerst wordt er een mooie prijs gemaakt voor een 2023 model, vervolgens wil ik deze bestellen en dan beginnen ze alleen maar over het 2024 model welke honderden Euro's duurder is. Iedere keer als ik de aanbieding voor het 2023 model aanhaalde werd hier overheen gepraat en steeds naar het 2024 model gepusht. Vervolgens krijg je een prijs voor het 2024 model en moet je binnen 6 uur beslissen en erna kan je weer de volle prijs betalen omdat het een actie van de leverancier is.

Voor mij voelt het allemaal als lokkertjes om je uiteindelijk het laatste dure model onder druk te verkopen en dan proberen ze ook nog met 10 mails allemaal garanties erbij te doen, en als je die niet wilt krijg je daar weer 50% korting op, dan weer een speciale USB kabel...en voordat je het weet ben je 20 mails verder en heb je nog niks.

Mijn advies, gewoon lekker bij een andere webshop bestellen die bij vragen ook nogeens telefonisch bereikbaar zijn ipv alleen maar mail/chat functie.

Alleen per mail/chat bereikbaar wat een discussie voeren op een normale manier onmogelijk maakt.

Beste,

We begrijpen dat duidelijke communicatie en een transparant proces essentieel zijn, en het spijt ons dat dit in jouw geval anders is verlopen.

We nemen je opmerkingen serieus en zullen dit intern bespreken om te voorkomen dat klanten zich onder druk gezet voelen of overspoeld worden met informatie. Het is onze bedoeling om klanten eerlijk te informeren en hen op hun gemak een weloverwogen keuze te laten maken.

We streven ernaar om ook telefonisch beter bereikbaar te zijn en we waarderen je suggestie. Mocht je alsnog vragen hebben of ons een kans willen geven om je beter te helpen, laat het ons weten. We staan altijd open voor verbeteringen.

Ronald
HelloTV