NBB.com

Hoi,

Bedankt voor je bestelling en je feedback. We nemen het zeker mee in ons proces om onze service te ontwikkelen. Duurzaam verpakken staat bij ons hoog in het vaandel, waarvoor voor deze verpakking gekozen wordt en we al met meerdere soorten formaten dozen werken, zodat we zo min mogelijk extra verpakkingsmateriaal hoeven te gebruiken. Mocht het voorkomen dat een product beschadigd aankomt, zullen we dit zeker oplossen. Gelukkig is dit nauwelijks het geval geweest, dus daar zijn we zeker blij mee.

We nemen alle feedback mee en kijken of en hoe we dit in de nabije toekomst kunnen doorvoeren. Soms duurt dat wat langer dan gehoopt, omdat het ingrijpende veranderingen betreft of omdat er op dit moment nog geen directe aanleiding is om dit aan te passen. Op de achtergrond zijn we nog steeds druk bezig met het uitbreiden en verder ontwikkelen van onze Nederlandse webshop. Dat betekent nog veel veranderingen en nieuwe features die eraan komen.

We zijn blij om te horen dat je NAS schijven tot nu toe werken. Mocht je nog verdere vragen of feedback voor ons hebben, kan je je ook zeker aan de klantenservice wenden! We helpen je graag.

NBB.com

Scorekaart voor NBB.com