AlgemeenBegin van het jaar een LG g3 tv gekocht. Na verschillende prijs opgaves gevraagd te hebben (online) een “scherpe” prijs gekregen.
Tv opgehaald. Uiteraard werd er gevraagd om extra pakketjes af te sluiten. Toen niet op in gegaan.
Eenmaal thuisgekomen en bij het ophangen van de tv zagen we een barst in het paneel. Tv ging niet aan. Helaas kan je de winkel niet bereiken en gaat het via een algemene chat.
De tv mocht omgeruild worden. De tv die stuk was werd niet eens naar omgekeken. Werd weer geadviseerd om een pakket af te sluiten. Uit een soort angst afgesloten, voor het geval weer een tv die stuk was mee zou krijgen. Achteraf spijt daarvan.
Een vriend heeft een week later een LG tv besteld met cashback actie. Daarvan was de barcode uit de doos gesneden. Een nieuwe tv?
Ik vraag mij af of ik nu een refurbished model heb. Uiteraard kan ik niks bewijzen. Maar mijn gevoel bij deze winkel is niet oké. Ik kom er niet meer bij terug.
Vriendelijk, maar zeer gericht op verkopen extra pakketjes. Jammer dat je bij problemen niet direct met de winkel contact kan opnemen.
Beste,
Bedankt voor het delen van je ervaring. We begrijpen dat dit een teleurstellende situatie voor je is geweest. Het spijt ons te horen dat het contact en de afhandeling rondom de beschadigde tv niet naar wens is verlopen. Het is ons streven om klanten zekerheid en vertrouwen te bieden en we vinden het vervelend dat je nu twijfelt over de staat van je product.
We willen graag verduidelijken dat al onze producten nieuw en ongebruikt zijn en we nemen je feedback over het gebruik van extra pakketten en het bereik van onze klantenservice serieus. Je opmerkingen helpen ons om onze service verder te verbeteren en de ervaring voor onze klanten zo transparant en klantgericht mogelijk te maken.
Mocht je nog vragen of zorgen hebben, neem gerust contact op met klanttevredenheid@hellotv.nl. We willen graag met je meedenken om eventuele zorgen weg te nemen en je een positieve ervaring te bieden. Nogmaals onze excuses voor de ongemakken.
Ronald
HelloTV