AlgemeenBestelling geplaatst, nooit een bestelbevestiging ontvangen.
Paar uur later de klantendienst gecontacteerd (zowel via email als via WhatsApp).
Dag later nog steeds geen reactie.
Vervolgens een annulering gevraagd, ook geen reactie op gehad.
Uiteindelijk een geschil geopend bij mijn bank, aangezien bedrijf niet thuis geeft.
Update na reactie:
Zo te zien wordt ook hier niet aandachtig gelezen, aangezien ik in mijn review aangegeven heb dat ik nooit een bestelbevestiging gehad heb. Ik heb dus geen ordernummer. Onbegrijpelijk dat er zodoende nogmaals gevraagd wordt om een ordernummer en een mail te sturen, terwijl ik op de mails geen reactie krijg en ik geen ordernummer heb. Maar bij deze gedaan.
Nogmaals update naar meermaals heen en weer:
Klantenservice geeft aan dat ze de bestelling geannuleerd hebben. Dat is in ieder geval top.
Jammer dat er na het achterlaten van de review pas een reactie volgt omtrent dit probleem.
Ik wil gerust geloven dat er door een technisch probleem (aan welke kant dan ook) mails niet doorgekomen zijn, echter toont het bedrijf weinig interesse in het nader bekijken van deze oorzaak en blijft volhouden dat het probleem aan mijn kant ligt (kan begrijpen dat ze dat voor een enkel geval niet willen doen, maar heb diezelfde avond mails gehad van andere webshops en die kwamen gewoon door).
Bestelling geplaatst, nooit een bestelbevestiging ontvangen.
Dag laten nog steeds geen reactie.
Vervolgens mij een annulering gevraagd, ook geen reactie op gehad.
Beste KazuyaYuza,
Hartelijk dankt voor het plaatsen van uw review.
Wij hebben uw annuleringsverzoek binnen een halfuur verwerkt en u hier ook per email op de hoogte van gesteld op het moment dat we dit hebben gedaan.
Heel vervelend dat u deze email niet heeft mogen ontvangen of dat deze in uw SPAM of ongewenste map is terecht gekomen.
Met de informatie, screenshot en bijlage die per email en Whatsapp aan u zijn toegestuurd hopen wij u hierbij voldoende te hebben geholpen en geïnformeerd.
Mocht u nog verdere vragen hebben dan kunt u nu wel bij ons terecht met het bestelnummer dat in de emailverwisseling te vinden is die wij met elkaar hebben gehad.
Het team van PhoneMarket.nl