Uw Game Specialist

Bestelling plaatsen ging eenvoudig. Betaling ging de eerste keer fout, daarna opnieuw betaald. Volgende dag contact gehad en werd bevestigd dat het betaald is. Enige minpuntje hierin vond ik wel het antwoord op de vraag van de levertijd. Bij bestelling was het verzenden binnen 3 werkdagen. Toen we contact opnamen werd er gezegd kijk maar op de website, waar inmiddels 8 dagen stond.

Er is uiteindelijk gewoon netjes binnen de 3 werkdagen geleverd zoals ook beloofd. Dus wat dat betreft gewoon een nette service en duidelijkheid op de webshop.

Bij ontvangst hebben wij niets gemerkt aan de PS5, maar toen wij vandaag een koeler wilden installeren bleek er toch een beschadiging aan de onderkant aanwezig te zijn. Dit voorgelegd en dat word nu bij Sony neergelegd wat ik persoonlijk als organisatie zelf zou oplossen in eerste instantie.

Netjes verpakt, zou iets meer verpakkingsmateriaal (bescherming) mogen hebben in de doos. PostNL laat nog wel eens een pakket vallen en dit gebeurde letterlijk voor onze deur met ons pakket. Verder duidelijke communicatie op de webshop van de levertijden.

Contact gehad, duidelijk te woord gestaan. Wachten nu alleen op de verdere afhandeling mbt de schade op de onderkant.

Scorekaart voor Uw Game Specialist