AlgemeenBehoorlijk assortiment, overzichtelijke site, concurrerende prijzen. Bestelling werd keurig verwerkt en snel verzonden. Pakket zelfs eerder dan verwacht ontvangen
Wat betreft de beoordeling van de verzending zit ik tussen een 'slecht' en een 'voldoende'. Omdat ik veel onderweg ben en geen "huisarrest" wens, wil ik liever geen pakketten thuis bezorgd krijgen. Ik vind het erg jammer dat er bij NBB geen optie is voor "Bezorgen op een afhaallocatie". Pas nadat je hebt besteld blijkt dat DHL de vervoerder is van het pakket. Dan gaat er bij mij al een alarmbel af... DHL heeft weliswaar Track & Trace, maar dat is zo basaal dat je hier werkelijk helemaal niets aan hebt. Het pakket is òf "onderweg", òf afgeleverd. Mijn ervaringen tot nu toe met deze pakketbezorger waren behoorlijk negatief. Gelukkig was dit een uitzondering en werd het pakket probleemloos en onbeschadigd afgeleverd, op een moment dat ik toevallig thuis was. Met de wetenschap dat het de volgende keer zomaar weer fout kan gaan, ben ik terughoudend om te bestellen bij een shop waar geen of weinig controle over het proces van verzending.
Hoi,
Bedankt voor je review en je bestelling. Fijn dat je een positieve ervaring hebt gehad bij ons en we hopen dat je veel plezier hebt van je bestelling!
We waarderen ook de feedback rondom onze bezorgpartner DHL. We zijn nog een relatief nieuwe webshop in Nederland en zijn iets meer dan een jaar actief. Dat betekent dat we op de achtergrond ook nog druk bezig zijn met het verbeteren van onze website en klantervaring. Daar hoort natuurlijk ook het bezorgproces bee, dus we nemen dit zeker mee voor de toekomst.
NBB.com