Algemeen2 jaar garantie op de laptop en gratis moederbord vervangen toen de laptop er na 1,5 jaar niet meer wilde opstarten.
VerzendingDe levering was snel en goed verpakt. Zondag 27/11/2022 de bestelling gedaan en woensdag 30/11/2022 stond DHL voor de deur met de laptop bundel.
KlantenserviceIn deze review wil ik de nadruk leggen op de garantie gegeven door HP en de HP online winkel. HP en de HP online winkel gaven bij aankoop van mijn Pavilion laptop op 30/11/2022 2 jaar garantie. Toen mijn laptop na 1,5 jaar vastliep bij zware taken hoopte ik dat de laptop het van zelf weer beter ging doen na software updates, maar op een dag wilde de laptop niet meer op starten. Ik heb via de chat functie van de support desk een verzoek ingediend en HP liet UPS de laptop ophalen. UPS nam een doos mee en 8 dagen later werd de laptop terug gebracht. Er zijn geen kosten in rekening gebracht voor het vervangen van het moederbord. Ik moest wel alles opnieuw installeren en in stellen, dus dat kostte wel een paar uur. (Weer een reminder dat je Bitlocker moet gebruiken om te voorkomen dat HP en andere bij de data kunnen als ze je laptop hebben en om data op een andere plek, zoals OneDrive, op te slaan mocht de hele SSD worden gewist / vervangen.)
Het enige minpuntje is dat de chat van de support medewerker vertaald wordt naar het Nederlands, waardoor het af en toe nauwelijks leesbaar is.