AlgemeenEen GPU en moederbord bij deze site besteld.
Levertijd GPU was 3-4 weken, maar gezien ze de goedkoopste waren toch bij hen besteld.
Na 4 weken kreeg ik geen mail dat de items verstuurd zouden worden, dus stuurde ik in week 5 een mailtje om de status van mijn bestelling na te gaan.
Geen antwoord op deze mail, noch deze van de week erna, of op de poging hen te contacteren via het formulier op hun site.
Uiteindelijk na 2 maanden (4 weken na uiterste levertijd) hen telefonisch kunnen bereiken (had ik eerder moeten doen, maar tijdens mijn werktijden kan ik niet altijd zomaar telefoneren, waardoor ik vaak teruggrijp maar mail).
De persoon die ik aan de lijn had liet weten dat er iets fout gelopen was in hun systeem. Er werd voorgesteld voor om mijn bestelling te annuleren, en terug te storten. Is ook gebeurd, en geld correct terug gekregen.
Achteraf gezien had ik hen eerder telefonisch moeten contacteren. De GPU was intussen in prijs gestegen, maar hierin is de Uw Game Specialist me wel tegemoet gekomen.
Ondanks de vervelende ervaring werd ik correct en vriendelijk geholpen aan de telefoon.
Aangezien mijn bestelling intussen in prijs gestegen was, is men me hierin tegemoet gekomen.