AlgemeenIk bestel al jaren graag bij CAPS (voorheen SiComputers). De prijs is over het algemeen goed vergeleken met andere (web)winkels, en in tegenstelling tot veel andere webwinkels is de informatie die CAPS geeft over hoe lang het duurt voor je je pakketje binnen krijgt ook altijd correct. Ik heb nog nooit iets besteld waar bijvoorbeeld een levertijd van 2-3 dagen staat, maar waar ik dan langer dan 3 dagen op heb moeten wachten.
De klantenservice is behulpzaam en reageert vrij snel, dus ook daar geen klachten over. En de enkele keer dat ik ivm garantie met een product terug moest komen hebben ze dan ook snel en naar wens opgelost.
Daarbij had ik bij mijn laatste bestelling ook een fijne ervaring. Wat er gebeurde is dit: Ik had een bestelling voor wat onderdelen geplaatst, maar was koelpasta voor mijn cpu vergeten. Toen ik daar een aparte bestelling voor aanmaakte, kon ik als verzendoptie kiezen voor "meesturen met (ordernummer van die vorige order)". Dus geen extra verzendkosten en extra verpakkingen ofzo, gewoon een makkelijke manier om mijn vergissing op te lossen zonder überhaupt contact te hoeven opnemen.
In het kort gewoon een fijne winkel, en ik ben zeker een terug kerende klant.
Ik hoef nooit langer dan aangegeven op mijn bestellingen te wachten, en heb nog nooit een beschadigde verpakking ontvangen ofzo. Prima dus.
KlantenserviceZoals al aangegeven, klantenservice is vriendelijk en behulpzaam en reageert vrij snel. Nooit problemen mee gehad.