AlgemeenMijn oude printer was niet meer te repareren. Uiteraard had ik nog wat toners over, waarvan 1 zelfs kort gebruikt. Ik bood die aan op marktplaats.nl Vrijwel direct kreeg ik een reactie van 123inkt, dat ik ze gewoon kon retourneren (zelfs de ene die al een beetje gebruikt was) en dat ik dan gewoon het aankoopbedrag terug zou krijgen.
Dit vind ik echt superservice, zoals ik dat gewend ben van 123inkt. Maar het verbaast me toch elke keer weer! Ze hadden ook gewoon niet kunnen reageren. Ik zou dan zijn blijven zitten met de toners, of voor paar tientjes hebben verkocht ipv 195 euro retour.
Als zakelijke klant zou ik de creditnota bij de volgende bestelling mogen verrekenen. Maar ik had net een printer met extra toner aangeschaft. Op de vraag of het bedrag ook teruggestort kon worden, kreeg ik snel reactie. Bedrag was ook per beloofde datum overgemaakt.
Hartelijk dank voor deze mooie uitgebreide review! Bij een volgende keer hopen wij weer voor je klaar te mogen staan. Groetjes, het Webcare team van 123inkt