AlgemeenOnbetrouwbare levertijd, klantvriendelijkheid in communicatie is ver te zoeken. Voor mij eens, maar nooit meer.
VerzendingVolgens de website 'Voor 21:00 uur besteld, vandaag verzonden". Praktijk: Donderdag 20:47 uur besteld, verwachte levering door PostNL op maandag! In reactie op mijn mail met de boodschap dat ik dit niet vind kunnen, kreeg ik op vrijdag te horen dat ze mijn bestelling geannuleerd hadden. Dit omdat ik zou hebben gedreigd ("Als de levertijd inderdaad 4 dagen is, dan gaat het hoesje retour en zet ik Appelhoes op mijn zwarte lijst (inclusief een negatieve review").
Overigens op vrijdag een bestelling geplaatst bij CoolBlue die netjes op zaterdag werd bezorgd door PostNL. Het kan dus wel, alleen niet bij Appelhoes...
Op mijn klacht kreeg ik terug dat ik de verzendbevestiging beter had moeten lezen en dat de informatie die door PostNL wordt verstrekt over de leverdatum niet klopt. In andere reviews lees ik dat ze vaker de schuld bij anderen neerleggen. Dat kan ik alleen maar bevestigen.