AlgemeenMijn ervaring met Expert was fantastisch. De website was gebruiksvriendelijk en de productinformatie was helder en informatief. Het brede assortiment gaf me de mogelijkheid om precies de vaatwasser te vinden die aan mijn behoeften voldeed. Hierna ben ik naar de lokale Expert gegaan en beschreven hoe mijn situatie is. Goede uitleg gehad. Bovendien had ik het gevoel dat ik met experts te maken had die echt hun vak verstaan.
VerzendingDe verzending verliep vlekkeloos en snel. Na de bestelling kreeg ik duidelijke updates over de levertijd, en de vaatwasser werd precies op tijd geleverd. Het feit dat Expert een lokale winkel is, zorgde ervoor dat de levertijd veel korter was dan bij andere, grotere ketens. Dit maakte de hele ervaring veel aangenamer. Het team zorgde ervoor dat alles snel en efficiënt werd geïnstalleerd en nam de tijd om me goed uit te leggen hoe de vaatwasser werkt. Dit niveau van service is moeilijk te vinden en werd zeer gewaardeerd.
KlantenserviceWat de service betreft, kan ik alleen maar lof uitspreken. De medewerkers waren vriendelijk, deskundig en uiterst behulpzaam bij zowel de aankoop als de installatie van mijn vaatwasser. Samenvattend ben ik enorm tevreden over mijn ervaring met Expert. De combinatie van uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, snelle levering, en top-notch klantenservice maakt hen tot een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe vaatwasser. Ze hebben bewezen dat lokaal winkelen een geweldige keuze kan zijn.