Algemeenuit eigen beweging maar wel omdat bol er om vroeg "Jij weet ons de laatste tijd goed te vinden. Daarom willen we je graag wat vragen. Zou je ons feedback willen geven op Tweakers?" maar ik krijg er niets voor.
Bol is prima winkel, altijd betrouwbaar in leveren, retourneren werkt ook uitstekend, evenals hele mechanisme van bijv cadeaubonnen.
2 puntjes van kritiek:
1. verpakking is soms vrij dun, met risico op beschadiging van (in mijn geval) met name boeken en DVD/CD boxes. Bestelde lego-dozen die voor een cadeau waren had de besteller door de brievenbus proberen te squeezen, een stevigere verpakking had dat voorkomen (en had ik ze niet terug hoeven sturen, met verlies voor bol want niet verkoopbaar meer).
2. opletten als je iets van een 3e partij koopt via bol (kan gewoon dropshipping zijn).
Verpakking is soms vrij dun, met risico op beschadiging van (in mijn geval) met name boeken en DVD/CD boxes
Klantenservicesnel contact, , de truuk is (maar waar niet...) om de bot je in contact met een mens te brengen, dan krijg je snel een goede afhandeling.