HelloTV

Ik snap niet dat deze partij zoveel goede reviews heeft. Zie hieronder een samenvatting van mijn ervaring, TL;DR:

- Voorraadbeheer niet op orde
- Leverafspraken die niet worden nagekomen
- Meermaals geen gehoor bij contactpogingen
- Slechte communicatie en verwachtingsmanagement
- Botte en onprofessionele klantenservice

Al met al, hele slechte ervaring met deze partij. Ik zal hier zelf niet snel meer iets kopen.

Edit: Achteraf gebeld door Ronald met excuses voor het verloop van deze order. Hij heeft beaamd dat deze order flink fout is gegaan en heeft als coulance een gratis servicepakket aangeboden.

De manier hoe hij mij benaderde is hoe ik hoopte behandeld te worden tijdens de klachtenprocedure. Hierom de beoordeling aangepast.

- Voorraadbeheer niet op orde; Ik had een Frame 2022 TV besteld die niet meer geleverd kon worden. Pas na actief contact vanuit mij kwam ik hierachter. Tot op heden is deze TV nog te bestellen in de webshop.

- Leverafspraken die niet worden nagekomen; Om bovenstaande reden een ander moodel besteld. Deze zou meegeleverd worden met de monteur, maar 3 dagen daarna stond PostNL ineens voor de deur. Niets hiervan is door HelloTV gecommuniceerd en ik was hier niet van op de hoogte gebracht.

- Meermaals geen gehoor bij contactpogingen; Enkel wanneer ik zelf na dagen wachten opnieuw contact zoek, krijg ik een reply terug.

- Slechte communicatie en verwachtingsmanagement; de monteur kon zijn werk niet afmaken door een fout van de fabrikant van de muurbeugel (verkeerde schroeven meegeleverd) en raadde me aan om een nieuwe afspraak te maken Ik bood nog aan om de juiste schroeven op te halen, zodat de klus binnen het tijdsvak afgemaakt kon worden, maar daar ging de monteur niet in mee.

Bij het maken van een nieuwe afspraak kreeg ik te horen dat dit niet kosteloos is, omdat de muurbeugel niet bij hun is aangeschaft (ondanks dat het model die ik had wel bij hun te verkrijgen is). Dit was niet eerder aan mij gecommuniceerd, ondanks dat ik had doorgegeven dat ik reeds een muurbeugel in het bezit had.

- Botte en onprofessionele klantenservice; na het indienen van een klacht, waarbij ik hoopte op sympathie en oplossingsgerichtheid, kreeg ik in plaats daarvan schuld-ontwijkend en verwijtende replies terug.

Goedemiddag Steven,

Erg vervelend dat jouw bestelling op deze manier is verlopen! Ik heb me verdiept in wat er allemaal mis is gegaan bij jouw bestelling en kan vervelend genoeg alleen maar concluderen dat hier te veel fout is gegaan. Bij deze dan ook onze welgemeende excuses hiervoor.

We zullen alle contacten die je met ons hebt gehad en de fouten die er zijn gemaakt intern bespreken en zorgen dat dit niet nog een keer gebeurt.

Ik kan me heel goed voorstellen dat je het vertrouwen in ons verloren bent, maar mocht je ons in de toekomst toch nog een kans willen geven dan kijken we graag of we een extra scherpe deal kunnen hanteren ter compensatie van de ontstane ongemakken.

Justin
HelloTV