AlgemeenIk had ter vervanging van mijn overleden HP monitor een goedkope LCD monitor nodig met veel verschillende aansluitingen en zag in de pricewatch dat NBB een LG 24BK55YT-B te koop had voor €99,-
Ik kende dit Duitse bedrijf niet en zag wat gemengde reviews voorbij komen, maar gezien het relatief lage bedrag toch maar besteld.
Dat ging in mijn geval helemaal prima.
Bij elke stap een bevestiging per email:
- registratie
- ontvangst bestelling
- orderbvestiging
- factuur
- verzendbevestiging met T&T (DHL uit Duitsland)
Tussen plaatsen van mijn order en het ontvangen van de verzendbevestiging zat minder dan een uur. Donderdag om 12:00 uur besteld en vrijdagmiddag had ik de monitor in huis.
Deze was nieuw uit nooit geopende doos en bleek een pixelperfect exemplaar te zijn.
Klantenservice niet nodig gehad, dus geen orrdeel over.
Ondanks dat de monitor uit Duisland moest komen heeft DHL hem de volgende dag al bij mij afgeleverd. Wellicht speelde het mee dat ik de monitor rond het middaguur bestelde en niet in de avond.
NBB vraagt je goed op te letten of de doos bij ontvangst niet beschadigd is en dan de chauffeur daar een aantekening van te laten maken indien het niet OK is.
In mijn geval was de doos onbeschadigd, maar de DHL chauffeur rende meteen weer naar zijn busje, zonder om een handtekening voor ontvangst te vragen, terwijl dat wel in de verzendbevestiging stond. Was trouwens niet een gele DHL bus met ditto bedrijfskleding.
Sinds Corona doen ze niet meer aan handtekeningen geloof ik.
Hoi,
Bedankt voor je bestelling en je review. We vinden het fijn om te horen dat het pakket zo snel binnen was en we hopen dat de nieuwe monitor weer een flinke tijd mee gaat.
Bedankt ook voor je feedback rondom de bezorging en dat je helemaal geen handtekening hoefde te zetten. We verzenden onze pakketten namelijk nog steeds met handtekening als extra voorzorgsmaatregel. We zullen dan ook zeker terugkoppelen aan DHL dat bij jouw pakket dit niet is gebeurd.
NBB.com