AlgemeenAls je opzoek bent naar een tv tegen een goede prijs zit je hier redelijk goed.
Wil je klantvriendelijkheid of service zoek dan verder.
In 1 woord WAARDELOOS.
Aanvullende review:
Na een slechte ervaring met HelloTv heb ik een negatieve review geplaatst. In plaats van mijn feedback serieus te nemen, begon het bedrijf me meerdere keren te benaderen met verzoeken om de review aan te passen. Eerst vriendelijk, maar al snel opdringerig, via e-mails en telefoontjes
Het was duidelijk dat HelloTv meer bezig was met hun imago dan met het daadwerkelijk verbeteren van hun service. Deze manier van omgaan met kritiek voelt onprofessioneel en onethisch aan. Dit soort druk zet je niet op klanten.
Goedemiddag Rolf,
Jammer om te horen dat je niet tevreden bent over jouw ervaringen met HelloTV.nl.
Ik heb jouw order erbij gezocht en me ook verdiept in de situatie en eigenlijk kan ik niet vinden waar jij zo ontevreden over bent. Je hebt op zaterdagmiddag een aanbod van ons ontvangen waar je op zaterdagavond een akkoord hebt gegeven. Vervolgens kreeg je op jouw mail geen directe reactie maar hebben we je via onze chat alsnog verder geholpen aan het besproken aanbod. Twee dagen later stond de TV netjes bij je in de woonkamer.
Juist omdat klanttevredenheid super belangrijk voor ons is, proberen we direct contact met je op te nemen na het lezen van jouw review om met je te bespreken wat er aan de hand is en of we je dan nog ergens mee kunnen helpen.
We vinden het jammer dat je het ondanks de goede hulp en snelle levering alsnog zo ervaart maar wensen je ondanks dat toch heel veel plezier met jouw aankoop.
Justin
HelloTV