CAPS

Via Tweakers werd ik geattendeerd op een prijswijziging voor een moederbord wat ik zocht. Via CAPS was deze het goedkoopst. Voor de eerste keer besteld op deze site, na de positieve reviews op Tweakers te hebbben gelezen.

Na wat rondneuzen op de site kwam ik erachter dat ze meer onderdelen die ik zocht goedkoper aanboden dan ergens anders. Na een positieve ervaring met de klantenservice bleek dat ik deze artikelen eenvoudig nog kon toevoegen aan mijn lopende bestelling, erg handig!

Al met al 4 componenten hier gekocht. Deze werden allemaal snel geleverd nadat ze binnen waren bij CAPS. Denk dat de totale tijd tussen bestelling en levering 5 werkdagen was.

Al met al een erg positieve ervaring gehad bij CAPS en ik zal er zeker weer bestellen.

Onderdelen kwamen netjes aan in twee dozen die goed ingepakt waren om schuiven te voorkomen. Geen klachten hierover.

Meerdere maitljes heen en weer gehad met wat vragen omtrent mijn bestelling. Elke keer keurig antwoord gehad en vaak binnen een paar uur/minuten een reactie. Erg fijn!

Scorekaart voor CAPS

Qshops