AlgemeenUnboundXR heeft een prima site en verzend ook prima. RMA afdeling is echter heel moeilijk te bereiken. Hanteren wel je garanties maar overleg voor een goede afhandeling is niet mogelijk. Andere shops zijn wel bereikbaar voor dergelijk overleg dus vandaar niet voldoende.
VerzendingKwam prima op tijd aan, nettjes verpakt. Niets op aan te merken.
KlantenserviceIk heb waarschijnlijk een firmware probleem in mijn DPVR E4 headset waardoor deze op willekeurige momenten crasht. Op verzoek van de fabrikant gevraagd aan Unbound of het mogelijk is de headset om te ruilen voor de V2 met bijbetaling zodat de problemen zouden zijn opgelostt. Hierop kreeg ik een mail terug dat de headset kon opsturen en er vervolgens contact opgenomen wordt wat mogelijk is. Begrijpelijk want je wil geen derlijke ruil doen als de headset in slechte staat is.
Vervolgens nagebeld of die goed is aangekomen want de status van de aankomst was onjuist dat die niet ontvangen zou zijn. Dag later teruggebeld dat ze gingen kijken, geen reactie gehad. Weer een week later geprobeerd te bellen, geen reactie. Uiteindelijk via de mail contact gehad, headset was opgestuurd naar china (De fabrikant). Dit was de optie die ik niet wilde want dat betekend dat ik lang zonder headset zou zitten met een hele kleine kans dat het is opgelost.
Ik heb nu inmiddels van de fabrikant een nieuwe headset gekregen die ineens zonder aankondiging bij mij thuis is afgeleverd. En jawel, exact hetzelfde probleem zoals ik al verwachte.
Ik heb dus lang zonder headset gezeten en geen oplossing, puur omdat Unbound niet netjes kon vertellen of ruilen voor de V2 een mogelijkheid was en zonder het beloofde overleg besloot hem op te sturen (Ik weet niet of dat wettelijk mag). Hadden ze nee gezegd had ik de headset gewoon gebruikt terwijl de fabrikant naar een oplossing van de firmware zocht.
Nu moet ik die stap dus alsnog doen, maar heb ik wel lang mijn headset moeten missen. Kan en moet voortaan beter, 1 mailtje vooraf "Sorry ruilen kan niet maar we kunnen hem wel opsturen" had genoeg geweest dan had je een veel hoger review gehad en had ik die headset niet ingestuurd. Ook dan was ik niet geholpen, maar dan was ik in ieder geval mijn headset niet kwijt geweest.