PhoneMarket.nl

Gisteren een Samsung Fold6 besteld en net binnengekregen. Heb de doos nog niet geopend want wat schetst mijn verbazing, de telefoon is 61 euro goedkoper geworden. Nu ben ik gewend van webshops dat ze het verschil dan terugbetalen want terugsturen, wachten op je geld en dan opnieuw bestellen is natuurlijk zonde van de tijd, moeite en het milieu (PostNL moet dan 4x heen en weer rijden).
Maar bij PhoneMarket laten ze je gewoon de telefoon terugsturen en opnieuw bestellen waardoor je 3x verzendkosten betaald, je 10 dagen op je geld moet wachten en meerdere uren kwijt bent aan het wachten/brengen van het pakket.
Wel apart dat je geld van de retour wel teruggestort kan worden maar een verschil van 61 euro niet. Dit riekt naar klantje pesten, zo van betaal maar 3x verzendkosten dan houd je je product wel zodat wij meer winst maken.

Het contact met de klantenservice verliep ook stug en kwamen met onbeschofte opmerkingen als: "Als de prijs stijgt dan laten wij u toch ook niet bijbetalen". Ik vond alleen maar onwil bij het vragen naar oplossingen die beide kanten tevreden stellen. Het devies luidt "Regels zijn regels" en geen enkel oog voor de klant of eventuele service

Beste BoomTree,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review.

Indien u niet volledig tevreden bent, heeft u de mogelijkheid om uw order binnen 31 dagen te retourneren. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Team PhoneMarket.nl

Scorekaart voor PhoneMarket.nl