bol

Ik koop hier geregeld spullen en dit komt meestal op tijd alleen worden leverbeloftes ook vaak niet nagekomen. Gisteren heb ik een TV van 1500 euro gekocht. Direct in de ochtend gedaan omdat ik hem de volgende dag wou hebben (stond zelfs bij tot 2359 de volgende dag geleverd). Ik kreeg savonds bericht van Dynalogic dat ze de volgende dag langs zouden komen. Sochtends nog een bericht dat ze einde van de dag komen. Daarna ineens bericht dat ze morgen komen (ik ben dan niet thuis). Erg teleurstellend want voor een dergelijke aanschaf verwacht ik wel uitstekende service. Achteraf gezien had ik hem nu liever ergens anders besteld.

Op dinsdag 20-8-2024 een OLED besteld om 11:51u, met daarbij voor 23:59u besteld morgen in huis. Daarom voor hun gekozen ipv een ander. De volgende dag bericht dat ze komen tussen 16:45 en 18:45. Uurtje later nee we komen morgen. Nu krijg ik een mail dat ze (die volgende dag) tussen 19:55 en 21:55 komen. Opzicht niet heel rampzalig natuurlijk maar ze beloven dingen die ze niet na kunnen komen. Ik had woensdag vrij genomen zodat ik hem in ontvangst kon nemen en nu de dag erop had ik eigenlijk naar kantoor gemoeten wat nu niet kan ivm niet bekend was hoe laat ze zouden komen. Wat een bende.

Contact gehad met de klantenservice maar die boeide het allemaal niet zoveel en deed ook verder geen poging om mij toch tevreden te krijgen. Het voelde aan alsof ik niet moest zeuren.

Beste Azerox,

Bedankt voor je review. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op NL: 030-3104999 / BE: 027- 885999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Bol

Scorekaart voor bol