tink.nl

Ik was een aantal weken bezig om mijn bestelling geleverd te krijgen.

Op de site stond levertijd 1-3 werkdagen. Mij melden ze naar 10 dagen en diverse mails van mijn kant die overigens niet normaal beantwoord worden dat het product niet voorradig is, waarom dan wel op de site binnen 3 dagen geleverd.

Uiteindelijk heb ik maar gebruik gemaakt van mijn opzegtermijn. Dat wordt bevestig maar ben nu al weer een hele tijd bezig omdat men mijn geld niet terug wil storten.

Er wordt niet verder op gereageerd, men beloofd iets en dan is het weer weken stil.

Ik heb inmiddels mijn product ergens anders gekocht en werd binnen 2 dagen geleverd.

Nu mijn geld nog van Tink terugkrijgen.

Er wordt nauwelijks gereageerd. Ik heb binnen 14 dagen maar gecanceld maar ook dan gebeurd er niets.

Beste klant,

Bedankt voor je review. Het spijt ons dat je bestelling langer duurde en dat de communicatie rondom levertijden niet naar verwachting was. Soms kunnen voorraadproblemen plotseling optreden, ook al geven we aan dat een product binnen 3 dagen leverbaar is. Wat betreft je annulering en terugbetaling, onze excuses voor de vertraging. We zorgen er uiteraard voor dat je je geld terugkrijgt, al kan dit helaas soms langer duren dan gewenst.

Met slimme groetjes,
het tink team!