Elektrocentrum

Goede service voor een mooie prijs. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Geen nare verkooppraatjes. Zeker aan te bevelen.

We waren al een tijdje aan het zoeken naar een nieuwe televisie. Aangezien we nu een LG GX hebben was de keuze al snel gemaakt. Het wordt weer een G serie van LG. Omdat ik mijn eerdere televisies bij Hellotv heb gekocht, deze ook eerst geïnformeerd via chat. Zelf direct aangegeven dat ik voor de G3 wilde gaan gezien het mij het verschil in prijs en specificaties een G4 niet waard is. De verkoper bleef maar aansturen op het nieuwere model ondanks dat ik meerdere malen heb aangegeven niet geïnteresseerd te zijn. Omdat ik na een hele tijd niet verder ben geholpen, heb ik de verbinding verbroken. Via tweakers bij ElektroCentrum uitgekomen. Ik kon het bedrijf niet maar zit voor mijn werk geregeld in de buurt van hun fysieke winkel. Gisterenochtend daarom maar even telefonisch contact opgenomen met de vraag of de tv op voorraad was. De medewerkster gaf keurig aan dit te informeren en zou mij terugbellen. Binnen een half uur netjes teruggebeld. Geen gezeur over andere televisies of verkooppraatjes. Gewoon goede en duidelijke service. In de middag direct de tv opgehaald en ook daar geen verkooppraatjes. En dit alles ook nog voor een mooie prijs.

Kort samengevat, dit is een winkel zoals het hoort te zijn. Geen vervelende verkooppraatjes maar klantvriendelijke medewerkers. Zou hier zeker meer aankopen doen en aan meerdere aanbevelen.

Scorekaart voor Elektrocentrum