NBB.com

Hoi,

Bedankt voor je review. We vinden vervelend dat het niet lukt om een bestelling te plaatsen. Helaas is ons systeem er op dit moment nog op ingericht dat klanten direct een mail krijgen dat hun bestelling is ontvangen als ze op de betaalpagina zijn geweest. Het systeem controleert pas na het versturen van deze mail of de betaling ook daadwerkelijk is binnengekomen. Op basis daarvan wordt de bestelling automatisch doorgegeven aan het distributiecentrum of automatisch geannuleerd.

We snappen dat dit vervelend is en voor onduidelijkheden kan zorgen. We werken er dan ook hard aan om dit aan te passen en hebben bijvoorbeeld al een mail geïntegreerd dat de bestelling is geannuleerd vanwege een mislukte of missende betaling. We kunnen daarbij alleen niet aangeven om welke reden dit is gebeurd.

Zou je in een privébericht je mailadres en één bestelnummer van je mislukte bestellingen willen doorgeven? Dan kijken we aan onze kant mee of we iets meer over de oorzaak kunnen achterhalen.

NBB.com

Scorekaart voor NBB.com