AlgemeenJe kan nog steeds niet normaal betalen. Bij elk soort betaling die ik doe krijg ik de volgende melding:
Helaas ging het betalingsproces fout.
Helaas is er iets fout gegaan.
Ons systeem heeft de bestelling automatisch geweigerd. Dit kan verschillende redenen hebben.
Je hebt nu de mogelijkheid een nieuwe bestelling te plaatsen.
Bedankt voor je begrip.
Maar wel een mailtje ontvagen met daarin we hebben jouw bestelling ontvangen.
Bij andere webwinkels nooit last, dacht dat ze dit na een aantal maanden wel opgelost hadden maar helaas.
UPDATE:
Op verschillende locaties geprobeerd maar steeds dezelfde fout melding vanuit tweakers.net.
Vandaag geprobeerd via hun eigen site en hoera dat ging dus wel gewoon goed.
Iets op tweakers.net wat niet goed gaat voor NBB?
Kreeg netjes een antwoord van e op mijn review.
Hierbij mijn review en bevindingen aangepast.
Hoi,
Bedankt voor je review. We vinden vervelend dat het niet lukt om een bestelling te plaatsen. Helaas is ons systeem er op dit moment nog op ingericht dat klanten direct een mail krijgen dat hun bestelling is ontvangen als ze op de betaalpagina zijn geweest. Het systeem controleert pas na het versturen van deze mail of de betaling ook daadwerkelijk is binnengekomen. Op basis daarvan wordt de bestelling automatisch doorgegeven aan het distributiecentrum of automatisch geannuleerd.
We snappen dat dit vervelend is en voor onduidelijkheden kan zorgen. We werken er dan ook hard aan om dit aan te passen en hebben bijvoorbeeld al een mail geïntegreerd dat de bestelling is geannuleerd vanwege een mislukte of missende betaling. We kunnen daarbij alleen niet aangeven om welke reden dit is gebeurd.
Zou je in een privébericht je mailadres en één bestelnummer van je mislukte bestellingen willen doorgeven? Dan kijken we aan onze kant mee of we iets meer over de oorzaak kunnen achterhalen.
NBB.com