Proshop.nl

Goedkoopste Iphone 13 128GB van dat moment.
Bestellen, betalen gaat prima alleen verzenden duurt langer dan aangegeven. Wanneer je geen geduld hebt zou je elders kunnen gaan kijken.

Duurder langer dan aangegeven . Zou op voorraad zijn, bleek niet zo te zijn. Beetje vaag

Beste iglo,

Bedankt voor je review.

Omdat we reviews op Tweakers.net niet kunnen zien om welke concrete bestelling het gaat, is het lastig om de oorzaak van de vertraagde levering the achterhalen.

We hebben de iPhone 13 128GB op dit moment in ieder geval in vrijwel alle kleuren op voorraad - alleen de rode niet.

Voor producten die we op voorraad hebben bedraagt de verwachte levertermijn twee tot drie werkdagen. Wanneer je op donderdag besteld, kan dat dus betekenen dat het pakket op maandag (de derde werkdag) bezorgd wordt.

In sommige gevallen kan het voorkomen dat we een bestelling niet meteen verzenden omdat er een afwijking bestaat tussen de aangegeven persoonsgegevens bij de bestelling ten opzichte van de betaalmethode.

Wanneer een bestelling bijvoorbeeld geplaatst is met een hotmail account, en de betaalmethode (bijvoorbeeld Klarna of PayPal) gekoppeld is aan een gmail account, willen we er zeker van zijn dat de bestelling inderdaad geplaatst is door de eigenaar van het PayPal of Klarna account.

In dat soort gevallen, en zeker bij Iphones of grafische kaarten, nemen wij dan contact op via het aan de betaalmethode gekoppelde emailadres.

Tenslotte kan het uiteraard voorkomen dat er vertraging is ontstaan bij de bezorger. Dat gebeurt gelukkig vrij zelden.

Mvg

Proshop