tink.nl

Kreeg net een mailtje om een review te geven.
Het bestellen en betalen was makkelijk en prijs van het product was goed. Jammer dat het product na weken nog niet geleverd is.

Update 1: na 4 weken nog niks ontvangen.

Update 2: leveringsdatum is nu 23 september.
Dit is dus 100 dagen om een product te leveren

Verzending waardeloos wacht al 3 weken en tot nu toe is mijn bestelling bevestigd maar nog niet verzonden
Ik zit nu al 3 weken te wachten op mijn anker solix e1600 + mi80 die ik besteld heb.

Ik beoordeel deze als slecht dit omdat ik 2x contact gehad en het is nog niet opgelost. via de chat op de website waar niemand aanwezig is. Maar je word wel binnen enkele dagen terug gemaild. Tot nu toe is er nog niks verzonden.ben gevraagd om nog een week te wachten. Als ik dan nog niks ontvangen heb wordt er een ander besteld.

Het is prima als er wat mis gaat of wat drukker is alleen als een klant contact op neemt los het probleem op.
Probeer proactief te communiceren wanneer een verwachte levertijd niet gehaald wordt.

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. We zijn blij om te horen dat het bestellen en betalen makkelijk was en dat je tevreden bent met de prijs van het product. Het spijt ons echter dat de levering vertraging heeft opgelopen en dat je problemen hebt ondervonden met onze klantenservice. We begrijpen hoe frustrerend dit moet zijn en werken eraan om dit zo snel mogelijk op te lossen. We waarderen je geduld en feedback en zullen proactiever communiceren over verwachte levertijden.

Slimme groetjes, het tink team.

Scorekaart voor tink.nl