123led.nl

De vermelde zaagmaat bleek niet te kloppen. Kan gebeuren natuurlijk. Dus retouraanvraag gedaan, met begeleidend berichtje over de fout.

In plaats van een vriendelijk berichtje van de Klantenservice kreeg ik van "Customer Care"
een waslijst aan manieren hoe ik de zending niet moet retourneren!

Zou ik dit niet exact opvolgen zou de zending alsnog worden geweigerd. Retourzending naar 123 zijn natuurlijk op eigen kosten!

Geen excuses en bedankt voor het onder de aandacht brengen van onze fout.
Niets van dat. Gewoon 11,90 aan dubbele verzendkosten afdragen en hopen dat de almachtige 123 keten je pakketje mooi genoeg vinden.

De menselijke maat is ver te zoeken!

Verzending was prima in meer dan een twee drie vier vijf zes zeven acht negen tien woorden

een waslijst aan manieren hoe ik de zending niet moet retourneren!

Geen excuses en bedankt voor het onder de aandacht brengen van onze fout.

De menselijke maat is ver te zoeken!

Goed dat je dit via deze weg kenbaar maakt, Claudio! Wat jammer te vernemen dat het op deze manier is verlopen. Als het goed is hebben wij ook een e-mail gestuurd, met daarin onze oprechte excuses en zijn met een oplossing gekomen. Wij hopen dat deze oplossing naar wens was en u uw geld retour heeft ontvangen. Groetjes Sharon van 123led

Scorekaart voor 123led.nl