AlgemeenIk kan deze webshop niet vertrouwen. Ik koop hier nooit nog iets en raad dit ook iedereen aan om hier niets te kopen.
KlantenserviceReageren niet of pas na lange tijd.
Weigeren alle medewerking.
Een simpele vraag om een factuur op te maken voor mijn aankoop willen ze niet doen. Zeer vervelend want het gaat over een aankoop via het bedrijf. Al had ik voor de aankoop alles gedaan om het bedrijfsaccount aan te maken.
Ik weet niet goed wat ik hiervan moet denken. Ik denk niet dat ik op garantie moet rekenen.
Beste Van Roy,
Dank u voor uw feedback. We vinden het vervelend om te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad. Echter, het lijkt erop dat er sprake is van een misverstand. Uw bestelling is namelijk geplaatst via Amazon en niet direct bij PhoneMarket.nl. Hierdoor zijn wij beperkt in de mogelijkheden om u rechtstreeks te helpen met uw verzoek.
We willen u adviseren om contact op te nemen met de klantenservice van Amazon voor verdere ondersteuning. Zij kunnen u helpen met uw vraag over de factuur en eventuele andere problemen die u heeft ondervonden met uw bestelling.
Desondanks willen wij u verzekeren dat we waarde hechten aan klanttevredenheid en altijd bereid zijn om te helpen binnen de mogelijkheden die wij hebben. Mocht u in de toekomst direct bij ons willen bestellen of heeft u andere vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Team klantenservice PhoneMarket.nl