bol

Ze proberen met truukjes het SELECT abbonement te verkopen, eenmaal lid dan kom je er moeilijk vanaf.

Jarenlang een goede klant geweest maar de verkoop manieren om hun SELECT pakket te verkopen kan ik niet waarderen.

Door een aankoop heb ik waarschijnlijk perongeluk iets aangevinkt waardoor ik 1 cent extra betaalde en lid werd van SELECT, mijn fout.
Zodra ik daar achter kwam heb ik het stop gezet en ze gemaild (klantenservice@bol.com) of dit stopzetten goed was gegaan. Daarbij kreeg ik een geautomatiseerd antwoord dat ik was afgemeld binnen de proefperiode, dus geen kosten. Dit werd per mail van de klantenservice ook nog eens uitgebreid omschreven en bevestigd door een support medewerker.

Nu kreeg ik een tijd daarna bericht van BOL van betaal achterstand met uitleg dat er kosten bijkomen als er niet op tijd betaald wordt en incassobureau wordt ingeschakeld.
Ik heb meteen contact gezocht met de servicedesk (klantenservice@bol.com) met het verzoek dit te corrigeren, waarop het antwoord was dat ik toch moest betalen omdat ik een SELECT abbo heb, wat dus niet zo is volgens mijn account.

Op dit moment ben ik bezig de rechtsbijstand in te schakelen, het gaat wellicht maar om een abbonement van minder dan 12,- maar dit gaat mij toch iets te ver zo met klanten omgaan.

Toevoeging; ik heb tuusentijds weer een bericht gekregen van de service desk dat ze het spijtig vinden te horen, maar dat ze zien dat het bedrag is terug gestort naar mij. Helaas ging mijn vraag dus om iets anders; het om een aanmaning van betalingsachterstand, ik wacht echter nog even af of ze echt de incassobureau inschakelen voordat ik de rechtsbijstand bel. Opnieuw mailen lijkt me overbodig aangezien ik al meerdere keren heb gemaild naar hetzelfde adres.

+++++
Na reactie van bol.com van 30-6 op deze review heb ik 7-8 toch weer contact opgenomen met klantenservice@bol.com maar helaas krijg ik geen reactie. Wel krijg ik een 2e incasso bericht dat er nu 3,50 bij gekomen is, met weer een waarschuwing dat er straks nogmaals 3,50 bij komt.
Ik ben benieuwd hoe lang ze dit volhouden totdat afdelingen daar met elkaar gaan praten en/of überhaupt reageren op mijn mails.

Beste Toinedeboer,

Bedankt voor je review. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op NL: 030-3104999 / BE: 027- 885999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Bol

Scorekaart voor bol